КЗ "Великокрушлинецька гімназія"

   





News

News: 126
Feb 21, 2020

21 лютого - День рідної мови

21 лютого Великокрушлинецький НВК святкував День рідної мови. Свято проходило під девізом: "Найбільше і найдорожче добро в кожного народу - це його мова."(Тарас Мирний)
Jan 22, 2020

Флешмоб до Дня Соборності України

22 січня у Великокрушлинецькому НВК, учнями школи було проведено флешмоб до Дня Соборності України "Славетна мить, що об'єднала Україну.
Jan 22, 2020

Літераткрно-музична композиція історичного характеру до Дня Соборності України "Славетна мить, що об'єднала Україну"

Ми пишаємось, що ми - українці, а наша Вітчизна - Україна, земля з багатовіковою історією, мальовничою природою, чарівною піснею, працелюбними й талановитими людьми. Ми горді зватися українцями.. До Дня Соборності України було проведено літературно-музичну композицію історичного характеру "Славетна мить, що об'єднала Україну"
Jan 11, 2020

Засідання педагогічної ради на тему "Виховання дітей та учнівської молоді в умовах нових стандартів освіти"

11 січня 2020р. відбулося засідання педагогічної ради на тему "Виховання дітей та учнівської молоді в умовах нових стандартів освіти"
Jan 10, 2020

Педагогічні читання на тему ""Ідеї самопізнання у вигляді виховання і загальнолюдського виховання, загальнолюдської освіти у педагогічній спадщині М.Пирогова.

10 січня 2020р. на базі музею-садиби М.Пирогова відбулися педагогічні читання на тему ""Ідеї самопізнання у вигляді виховання і загальнолюдського виховання, загальнолюдської освіти у педагогічній спадщині М.Пирогова. Педагогічні читання було проведено спільно з учителями Стадницької ЗОШ І-ІІст.
Dec 28, 2019

Бал-маскарад "Новорічне диво"

28 грудня 2019р.у Великокрушлинецькому НВК відбувся бал-маскарад "Новорічне диво"для учнів старших класів та новорічна вистава-мюзікл "Казка різдвяного Ангелика"-для учнів 1-4 класів
Dec 19, 2019

Свято Миколая вже прийшло до нас

19 грудня 2019р. у Великокрушлинецькому НВК учнями 3-4 класів було проведено свято Миколая.Щороку приходщить він у кожну господу з миром і дарунками. Для маленьких стає чарівною казкою, коли невидимо зявляється вночі і кладе під подушку такі бажані гостинці. Наслідуймо добро і вчинки Миколая. Нехай це свято стане для нас сваятом Милосерддя, святом Доброти, Прощення, Любові до ближніх .
Dec 13, 2019

Тренінгове заняття на тему "Папір, пластик, скло чи все одно?"

13 грудня головою учнівського самоврядування Великокрушлинецького НВК Войтовим Андрієм було проведено тренінгове заняття "Папір, пластик, скло чи все одно? "
Dec 6, 2019

Всеукраїнський етап Міжнародного чемпіонату з розв’язування логічних математичних задач

11 учнів Великокрушлинецького НВК прийняли участь у Всеукраїнськомум етапі Міжнародного чемпіонату з розв’язування логічних математичних задач
Nov 9, 2019

День української писемності та мови

9 листопада у Великокрушлинецькому НВК було проведено святкову лінійку до Дняукраїнської писемності . День української писемності та мови — свято рідної мови. Першим до нас приходить слово... З колисковою материнською піснею, тихою казкою, доброю ласкою. "Мама, тато, баба, льоля, киця, жижа", — лепече дитина. Які дивні перші двоскладові слова! А потім знання зі словесності поширюються. Дитина спинається на ноги, пізнає за день десятки нових слів, звучних та красивих: сонечко, квітка, вода, трава... Світ — мов казка. І пізнаємо ми його за допомогою слова. За допомогою слова відкриваємо таємничість і складність інших наук: географії, історії, біології, фізики, математики... Отже, словесність — початок усіх наук. Вона джерело, звідки починається струмок, який ширшає, набирає сили і розливається могутньою рікою. Адже, слово до слова — зложиться мова!..